[UPDATE: Înscrieri 22-26 iulie] ASE. Programul de Master „Dreptul European al Afacerilor”

6 iul. 2022
Vizualizari: 290
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE: Înscrieri în perioada 22-26 iulie 2022

În perioada 22-26 iulie 2022 are loc admiterea la programele de master.

Conferința națională de insolvență

Cu această ocazie, Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București vă invită să vă înscrieți la cel mai nou program de master al celei mai tinere facultăți din ASE: Dreptul European al Afacerilor.

Acest program de master este adaptat la cele mai actuale cerințe la nivel european și își propune să pregătească profesioniști pentru Piața Unică a Uniunii Europene.

Admiterea se desfășoară online, pe platforma admitere.ase.ro.

Vă invităm să descoperiți în imagini programul de master „Dreptul European al Afacerilor”!

Detalii suplimentare găsiți la numerele de telefon 021-3191900/292 și (0729) 725 071 sau pe e-mail [email protected], [email protected].


 

Cu siguranță, pentru a fi remarcat și mai mult pe piața muncii, trebuie să îți continui studiile de licență cu parcurgerea celui de-al doilea nivel al sistemului de educație superioară, respectiv studiile de Master.

Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice ți-a pregătit un program de master adaptat celor mai actuale cerințe la nivel european ‒ „Dreptul European al Afacerilor”.

Acest nou program de Master, „Dreptul European al Afacerilor”, are scopul principal de a crea, valorifica și disemina cunoștințe și competențe, realizând dezvoltarea unui mediu performant de învățământ și de cercetare, concentrându-se pe următoarele discipline:

– Piața unică a Uniunii Europene;

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

– Dreptul European al concurenței;

– Dreptul European al proprietății intelectuale;

– Drept bancar și financiar european;

– Concurență și competitivitate în Uniunea Europeană;

– Etică și integritate academică;

– Dreptul European al contractelor;

– Drept fiscal al Uniunii Europene;

– Dreptul comparat al arbitrajului și metodelor alternative de soluționare a disputelor;

– Drept societar european;

– Dreptul European al muncii.

Admiterea la programul de Master se desfășoară exclusiv online, pe platforma admitere.ase.ro, în perioada 22-26 iulie.

Pentru detalii, vă rugăm să accesați website-urile dedicate https://drept.ase.ro/programe/programe-de-masterat/ și admitere.ase.ro sau să luați legătura cu reprezentanți ai Facultății de Drept ASE, prin adresele de e-mail: [email protected] și [email protected].

[UPDATE: Înscrieri 22-26 iulie] ASE. Programul de Master „Dreptul European al Afacerilor” was last modified: iulie 6th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.