ASD-UAIC Iaşi. Proiectul „SIINM – Simulare Interviu INM” – ediția a II-a

12 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 619

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Asociația Studenților la Drept din cadrul Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” Iași (ASD-UAIC Iași) dă startul celei de-a doua ediții a proiectului „SIINM – Simulare Interviu INM”.

Aceasta va avea loc în zilele de 6 și 7 aprilie 2019, în sala „Vespasian Pella” de la Facultatea de Drept, începând cu ora 9.00.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Proiectul își propune să simuleze proba interviului din cadrul examenului de admitere la Institutul Național al Magistraturii, oferindu-le participanților o experiență unică ce vine în completarea pregătirii lor individuale.

De multe ori proba interviului le ridică adevărate probleme tinerilor absolvenți ai Facultății de Drept, întrucât este o probă subiectivă care urmărește identificarea calităților umane pe care trebuie să le aibă un magistrat și nu este o probă de verificare a cunoștințelor.

Experiența SIINM le va oferi celor înscriși în acest proiect o perspectiva reală asupra desfășurării probei interviului, chiar dacă este doar o simulare, deoarece întregul concept se bazează pe metodologia originală a acestei probe, cu tot ceea ce implică aceasta: componența comisiei, grila de evaluare și fișa de prezentare.

Interviul va cuprinde 3 etape: o scurtă prezentare a candidatului, comentarea unui citat/maximă (se va face în scris, având la dispoziție 30 de minute) și comentarea unei spețe de etică.

Studenții vor fi notați, în funcție de răspunsurile date, pe baza grilei originale de evaluare a interviului, de către o comisie formată din 5 membri: un judecător, un procuror, un cadru didactic, un pedagog și un psiholog.

Înscrierile   se   pot   face   până   pe   17 martie, ora 23:59, accesând următorul link: https://goo.gl/forms/MWEhmtExJrtKMOS52.

Proiectul se adresează studenților din anii III, IV și celor de la Masterat, iar locurile vor fi repartizate direct proporțional cu numărul de studenți înscriși din fiecare an.

Pentru detalii: https://web.facebook.com/events/264689827803246/

Coordonator proiect: Camelia Ipate

ASD-UAIC Iași. Proiectul „SIINM – Simulare Interviu INM” – ediția a II-a was last modified: martie 12th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter