ASD-UAIC organizează Model European Union Iași 2017

4 ian. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1147
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

După ce a consolidat bazele educației juridice din România în rândul tinerilor prin intermediul proiectului EdJust, Asociația Studenților la Drept (ASD-UAIC Iași) își face debutul în practica simulărilor proceselor decizionale din cadrul sistemului instituțional al Uniunii Europene. Proiectele de tip Model European Union (MEU) sunt o tradiție în țările europene, iar începând din februarie 2017, MEU Iași va deveni unul dintre cele mai ambițioase astfel de proiecte.

Inițiatorii proiectului, Andreea Șerban, Ioan Dumitru Apachiței, Bogdan-Alexandru Petrescu și Georgiana Crețu, membri ai ASD Iași, au gândit proiectul la nivelul regiunii Europa de Est, acesta vizând tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani din România și Republica Moldova.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Prin proiectul MEU Iași 2017, Asociația Studenților la Drept răspunde unei cerințe de cunoaștere tot mai ridicate în ceea ce privește funcționarea Parlamentului European și a Consiliului Uniunii Europene prin simularea dezbaterilor de adoptare a propunerilor legislative ale UE . Astfel, peste 60 de tineri vor avea oportunitatea de a dobândi sau îmbunătăți cunoștințele legate de procedurile instituțiilor europene, precum și aspectele legate de susținerea discursurilor libere în limba engleză.

Proiectul se va desfășura în perioada 24-26 februarie 2017 în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Înscrierile pentru MEU Iași 2017 se fac la adresa: www.asd-uaic.ro/registration-meu/ (pentru reprezentant în Consiliul Uniunii Europene ori Parlamentul European) sau la adresa www.asd-uaic.ro/chairpersons-call/ (pentru chairperson – președinte/moderator).

Taxa pentru primul val de înscriere este 50 LEI (1-31 Decembrie 2016). Taxa pentru a doua etapă de încrierei este 70 LEI. (1-31 Ianuarie 2017)

Ce cuprinde taxa de înscriere?

Materialele pentru conferință și simulare MEU, pauze de cafea și alte materiale. Organizatorii MEU Iași 2017 asigură 2 nopți de cazare, prânzul și cina. Participanții trebuie să își asigure singuri transportul.

Eligibilitate:

Tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani din România și Republica Moldova, inclusiv studenții străini/Erasmus veniți în aceste două țări.

Cum te poți înscrie?

Completează formularul următor: http://asd-uaic.ro/registration-meu/ iar pentru chairperson: http://asd-uaic.ro/chairpersons-call/

 

Mai multe informații despre conceptul de MEU puteți găsi aici.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Pentru detalii și întrebări puteți contacta organizatorii pe: www.facebook.com/MEUIasi/ sau [email protected].

Pentru contact, [email protected] sau www.facebook.com/MEUIasi

👍Vezi și Model European Union Iași 2017. Evenimentul de deschidere

ASD-UAIC organizează Model European Union Iași 2017 was last modified: februarie 23rd, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter