ASD. Gala anuală de încheiere a anului universitar

5 iul. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 124

Joi, 1 iulie 2021, Asociația Studenților în Drept (ASD) a organizat Gala anuală de încheiere a anului universitar, cu ocazia împlinirii a 22 de ani de activitate.

Alături de conducerea Facultății de Drept, de partenerii din zona juridică și non-juridică și prin efortul celor peste 400 de membri, ASD a reușit și în acest an să se remarce prin reprezentarea fidelă a intereselor studenților și prin organizarea unei serii extinse de proiecte extracuriculare.

ASD. Gala anuală de încheiere a anului universitar

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care ați participat s-au realizat filmări/fotografii.
Completarea unui formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia și, totodată, acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.

ASD. Gala anuală de încheiere a anului universitar was last modified: iulie 5th, 2021 by Universul Juridic
Campanie Craciun UJmag 2020

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter