Conferință ASD. Conferinţa „Admiterea în Barou”

1454       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Asociația Studenților în Drept continuă seria conferințelor pe tema admiterii în profesiile juridice și vă invită la conferința „Admiterea în Barou”, ce va avea loc joi, 1 martie 2018, între orele 12.00 și 14.00, în Aula Magna a Palatului Facultății de Drept a Universității din București. 

Vezi și ASD. Conferința „Admiterea la INM”

Examenele de admitere în profesiile juridice au „reputația” ca fiind unele extrem de grele.

ASD vă propune o conferință, în primul rând, de informare, prin care studenții să înțeleagă cum ar trebui tratat acest examen după terminarea facultății și, în final, să reușească să vadă pregătirea temeinică pentru admiterea în Barou într-o altă înfățișare.

Conferința „Admiterea în Barou” vine ca un instrument prin care vom afla care sunt pașii considerați a fi „cheia succesului” în pregătirea pentru acest examen, cum să găsim metodele de pregătire potrivite stilului nostru de învățat și cum să ne gestionăm emoțiile la examen.

Invitați să vorbească și să împărtășească din experiența lor despre admiterea în Barou sunt avocații Mihnea-Octavian Stoica, Ana-Maria Udriște și Alex Ionescu.

Campanie Craciun UJmag 2020

Vă așteptăm cu mult drag!

Sursa informației

ASD. Conferința „Admiterea în Barou” was last modified: februarie 28th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter