ASD caută noi membri

19 feb. 2018
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 391

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 19 februarie 2018, Asociația Studenților în Drept îți face o propunere imposibil de refuzat.

S-a terminat sesiunea și nu știi ce să mai faci? Dacă vrei să cunoști oameni noi, cu care să descoperi noi talente și hobby-uri, ești perfect pentru echipajul ASD.

Pentru a urca la bord, trebuie doar să urmărești acești pași simpli:

1. În perioada 21-23 februarie, să îți depui chestionarul la sediul ASD din Facultatea de Drept, sala 123, sau on-line la [email protected] Chestionarul poate fi accesat la adresa: https://goo.gl/HY9dUf sau poate fi ridicat din sediu începând cu miercuri, 21 februarie.

2. Între 26 și 27 februarie, cei selectați la interviuri se vor programa, pentru ca de pe 28 până pe 2 martie să participe la interviul individual în sediul ASD.

3. Cei aleși după etapa interviului vor intra în perioada de mentorat, ce va dura de pe 5 până pe 29 martie, totul terminându-se cu o surpriză pentru noul nostru echipaj.

Mult succes!

Sursa informației

ASD caută noi membri was last modified: februarie 19th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter