ASD București. Interviuri academice simulate – Admiterea la INM

12 mart. 2018
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1004

Potrivit unui anunț, ASD București informează studenții în anul IV sau proaspăt absolvenții Facultății de Drept a Universității din București, care vor să devină magistrați și își propun să simuleze proba interviului din cadrul concursului de admitere la INM, despre organizarea celei de-a treia ediții a proiectului intitulat „Interviuri academice simulate – Admiterea la INM”.

Vezi și Asociația Studenților în Drept – Interviuri academice simulate pentru Admiterea la INM

Aceste interviuri simulate vor avea loc în perioada 24-25 martie 2018.

Înscrierile se realizează prin completarea următoarelor formulare:

– destinate studenților de anul IV: https://goo.gl/forms/XFDC5hCGFNR7yi723;
– destinate absolvenților: https://goo.gl/forms/oLyvVXo8qGkMUjVO2.

Acestea pot fi completate până în data de 16 martie 2018, ora 23.59.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Numărul maxim de participanți este de 40, urmând a fi selectați pe baza formularului de înscriere. Menționăm acordarea priorității de participare la proiect către studenții de anul IV, absolvenții putând lua parte exclusiv în limita locurilor rămase disponibile.

Atât interviul, cât și comisia de evaluare vor respecta structura celor din cadrul concursului de admitere la INM. Astfel, în fața voastră se vor afla un judecător, un procuror, un auditor de justiție, un psiholog și un pedagog.

Ulterior, fiecare participant va primi feedback, respectiv note, ce vor putea fi ridicate de la sediul ASD (sala 123), în zilele următoare susținerii interviului.

Dacă ai întrebări referitoare la proiect, acestea pot fi trimise la următoarea adresă de mail: [email protected]

ASD București te așteaptă cu drag să te înscrii la ceea ce poate însemna începutul viitorului tău!

Sursa informației

ASD București. Interviuri academice simulate – Admiterea la INM was last modified: martie 12th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter