Aprobarea tarifului orar de plată a activităţilor de natură intelectuală desfăşurate de către experţii în domeniul managementului calităţii în sănătate (OANMCS nr. 106/2017)

19 Mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 196

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul normativ publicat în Monitorul OficialSumar
OANMCS nr. 106/2017
(M. Of. nr. 369 din 18 mai 2017)
Se aprobă nivelul tarifului orar de plată a activităților de natură intelectuală desfășurate de către experții în domeniul managementului calității în sănătate, în baza contractelor ce se încheie între Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate și aceștia, la valoarea de 72 lei.

În M. Of. nr. 369 din 18 mai 2017, a fost publicat OANMCS nr. 106/2017 privind aprobarea tarifului orar de plată a activităților de natură intelectuală desfășurate de către experții în domeniul managementului calității în sănătate.

În continuare, vom prezenta dispozițiile respectivului ordin.

Art. 1 din OANMCS nr. 106/2017

Art. 1 stabilește faptul că se aprobă nivelul tarifului orar de plată a activităților de natură intelectuală desfășurate de către experții în domeniul managementului calității în sănătate, în baza contractelor ce se încheie între Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate și aceștia, la valoarea de 72 lei.

Din contravaloarea activităților, contractate și desfășurate, Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate reține și virează, conform legii, sumele aferente impozitului pe venit și contribuțiilor datorate de către experți la bugetele asigurărilor sociale și fondurilor speciale.

Art. 2 din OANMCS nr. 106/2017

Potrivit art. 2, structurile organizatorice ale Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate vor duce la îndeplinire prevederile respectivului ordin.

Art. 3 din OANMCS nr. 106/2017

Respectivul ordin, conform art. 3, se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Aprobarea tarifului orar de plată a activităților de natură intelectuală desfășurate de către experții în domeniul managementului calității în sănătate (OANMCS nr. 106/2017) was last modified: mai 19th, 2017 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter