Aprobarea tarifului orar de plată a activităţilor de natură intelectuală desfăşurate de către experţii în domeniul managementului calităţii în sănătate (OANMCS nr. 106/2017)

19 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 589

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul normativ publicat în Monitorul OficialSumar
OANMCS nr. 106/2017
(M. Of. nr. 369 din 18 mai 2017)
Se aprobă nivelul tarifului orar de plată a activităților de natură intelectuală desfășurate de către experții în domeniul managementului calității în sănătate, în baza contractelor ce se încheie între Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate și aceștia, la valoarea de 72 lei.

În M. Of. nr. 369 din 18 mai 2017, a fost publicat OANMCS nr. 106/2017 privind aprobarea tarifului orar de plată a activităților de natură intelectuală desfășurate de către experții în domeniul managementului calității în sănătate.

Inteligența artificială în materie penală

În continuare, vom prezenta dispozițiile respectivului ordin.

Art. 1 din OANMCS nr. 106/2017

Art. 1 stabilește faptul că se aprobă nivelul tarifului orar de plată a activităților de natură intelectuală desfășurate de către experții în domeniul managementului calității în sănătate, în baza contractelor ce se încheie între Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate și aceștia, la valoarea de 72 lei.

Din contravaloarea activităților, contractate și desfășurate, Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate reține și virează, conform legii, sumele aferente impozitului pe venit și contribuțiilor datorate de către experți la bugetele asigurărilor sociale și fondurilor speciale.

Art. 2 din OANMCS nr. 106/2017

Potrivit art. 2, structurile organizatorice ale Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate vor duce la îndeplinire prevederile respectivului ordin.

Art. 3 din OANMCS nr. 106/2017

Respectivul ordin, conform art. 3, se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Aprobarea tarifului orar de plată a activităților de natură intelectuală desfășurate de către experții în domeniul managementului calității în sănătate (OANMCS nr. 106/2017) was last modified: mai 19th, 2017 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter