Aprobarea O.U.G. nr. 24/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea Comisiei Naționale de fundamentare a Planului național de adoptare a monedei euro și alte acte normative (promulgate)

5 nov. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 363

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Data promulgăriiActele normative promulgate
5 noiembrie 2018– Legea aprobarea O.U.G. nr. 24/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea Comisiei Naționale de fundamentare a Planului național de adoptare a monedei euro
– Acordarea Drapelului de luptă Grupului 210 Sprijin „General de divizie Ioan Macri”
– Legea pentru modificarea și completarea unor acte normative privind regimul străinilor în România
– Legea pentru completarea Legii nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri

Potrivit celor publicate pe site-ul Președinției României (www.presidency.ro), în data de 5 noiembrie 2018, au fost promulgate mai multe acte normative.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Vă prezentăm, în continuare, respectivele acte:

– Legea aprobarea O.U.G. nr. 24/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea Comisiei Naționale de fundamentare a Planului național de adoptare a monedei euro;

– Acordarea Drapelului de luptă Grupului 210 Sprijin „General de divizie Ioan Macri”;

– Legea pentru modificarea și completarea unor acte normative privind regimul străinilor în România;

– Legea pentru completarea Legii nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

 

Pentru a vedea respectivul comunicat de presă, vizitați site-ul Președinției României (www.presidency.ro).

Aprobarea O.U.G. nr. 24/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea Comisiei Naționale de fundamentare a Planului național de adoptare a monedei euro și alte acte normative (promulgate) was last modified: noiembrie 5th, 2018 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter