Legea pentru aprobarea O.U.G. nr. 72/2017 privind implementarea Sistemului de avertizare a populației în situații de urgență „RO-ALERT” și alte acte normative (promulgate)

26 mart. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 582

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 
Data promulgăriiActele normative promulgate
26 martie 2018– Legea pentru aprobarea O.U.G. nr. 72/2017 privind implementarea Sistemului de avertizare a populației în situații de urgență „RO-ALERT”
– Legea pentru aprobarea O.U.G. nr. 74/2017 privind desemnarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență ca unitate de achiziții centralizată pentru achiziția centralizată de autospeciale/ambulanțe pentru Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pentru serviciile de ambulanță județene și pentru Serviciul de Ambulanță București-Ilfov

Potrivit celor publicate pe site-ul Președinției României (www.presidency.ro), în data de 26 martie 2018, au fost promulgate mai multe acte normative.

Vă prezentăm, în continuare, respectivele acte:

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

– Legea pentru aprobarea O.U.G. nr. 72/2017 privind implementarea Sistemului de avertizare a populației în situații de urgență „RO-ALERT”;

– Legea pentru aprobarea O.U.G. nr. 74/2017 privind desemnarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență ca unitate de achiziții centralizată pentru achiziția centralizată de autospeciale/ambulanțe pentru Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pentru serviciile de ambulanță județene și pentru Serviciul de Ambulanță București-Ilfov.

Pentru a vedea respectivul comunicat de presă, vizitați site-ul Președinției României (www.presidency.ro).

Legea pentru aprobarea O.U.G. nr. 72/2017 privind implementarea Sistemului de avertizare a populației în situații de urgență „RO-ALERT” și alte acte normative (promulgate) was last modified: martie 29th, 2018 by Redacția ProLege

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter