Aprobarea modelului cererii, al declaraţiei pe propria răspundere, precum şi al situaţiei centralizatoare în vederea acordării tichetelor sociale pe suport electronic pentru produse alimentare şi mese calde (OMMSS nr. 846/2022)

27 mai 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
272 views

Actul publicat în Monitorul Oficial

PreambulSumar
Ordinul Ministrului Muncii și Solidarității Sociale (OMMSS) nr. 846/2022 pentru aprobarea modelului cererii, al declarației pe propria răspundere, precum și al situației centralizatoare în vederea acordării tichetelor sociale pe suport electronic pentru produse alimentare și mese calde

(M. Of. nr. 519 din 26 mai 2022)

 

 

Având în vedere:

−art. 9 alin. (6) din O.U.G. nr. 63/2022 privind unele măsuri temporare pentru acordarea de sprijin material categoriilor de persoane aflate în situații de risc de deprivare materială și/sau risc de sărăcie extremă;

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

În temeiul:

art. 18 alin. (3) din H.G. nr. 23/2022 privind organizarea și funcționarea Ministerului Muncii și Solidarității Sociale.

Se aprobă modelul cererii și al declarației pe propria răspundere pentru solicitarea de către beneficiarii prevăzuți la art. 3 alin. (1) lit. c) și d) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 63/2022.

În M. Of. nr. 517 din 26 mai 2022 s-a publicat Ordinul Ministrului Muncii și Solidarității Sociale (OMMSS) nr. 846/2022 pentru aprobarea modelului cererii, al declarației pe propria răspundere, precum și al situației centralizatoare în vederea acordării tichetelor sociale pe suport electronic pentru produse alimentare și mese calde.

Art. 1

Se aprobă modelul cererii și al declarației pe propria răspundere pentru solicitarea de către beneficiarii prevăzuți la art. 3 alin. (1) lit. c) și d) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 63/2022 privind unele măsuri temporare pentru acordarea de sprijin material categoriilor de persoane aflate în situații de risc de deprivare materială și/sau risc de sărăcie extremă, suportate parțial din fonduri externe nerambursabile, precum și unele măsuri de distribuire a acestuia, a tichetului social pe suport electronic pentru alimente/masă caldă – familie cu copii, prevăzut în anexa nr. 1.

Art. 2

Se aprobă modelul cererii și al declarației pe propria răspundere pentru solicitarea de către beneficiarii prevăzuți la art. 3 alin. (1) lit. f) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 63/2022 a tichetului social pe suport electronic pentru alimente/masă caldă pentru persoanele fără adăpost, prevăzut în anexa nr. 2.

Art. 3

Se aprobă modelul situației centralizatoare întocmite de către primării, prevăzută la art. 9 alin. (5) și (7) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 63/2022, prevăzut în anexa nr. 3.

 

Aprobarea modelului cererii, al declarației pe propria răspundere, precum și al situației centralizatoare în vederea acordării tichetelor sociale pe suport electronic pentru produse alimentare și mese calde (OMMSS nr. 846/2022) was last modified: mai 27th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter