Aprobarea Metodologiei de calculare a tarifelor de neutralitate pentru echilibrare, inclusiv repartizarea lor în rândul utilizatorilor reţelei de transport al gazelor naturale (OANRE nr. 85/2017)

29 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 270

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul normativ publicat în Monitorul OficialSumar
OANRE nr. 85/2017
(M. Of. 769 din 28 septembrie 2017)
Se aprobă Metodologia de calculare a tarifelor de neutralitate pentru echilibrare, inclusiv repartizarea lor în rândul utilizatorilor rețelei de transport al gazelor naturale, prevăzută în anexa care face parte integrantă din respectivul ordin.

În M. Of. nr. 769 din 28 septembrie 2017, a fost publicat OANRE nr. 85/2017 pentru aprobarea Metodologiei de calculare a tarifelor de neutralitate pentru echilibrare, inclusiv repartizarea lor în rândul utilizatorilor rețelei de transport al gazelor naturale.

Conferintele Video Universul Juridic

În continuare, vom prezenta dispozițiile respectivului ordin.

Art. 1 din OANRE nr. 85/2017

Potrivit art. 1, se aprobă Metodologia de calculare a tarifelor de neutralitate pentru echilibrare, inclusiv repartizarea lor în rândul utilizatorilor rețelei de transport al gazelor naturale, prevăzută în anexa care face parte integrantă din respectivul ordin.

Art. 2 din OANRE nr. 85/2017

Conform art. 2, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei, Societatea Națională de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ – S.A. și utilizatorii Sistemului național de transport vor duce la îndeplinire prevederile respectivului ordin.

Art. 3 din OANRE nr. 85/2017

În art. 3 este prevăzut faptul că respectivul ordin se publică în M. Of. al României, Partea I.

Anexa la OANRE nr. 85/2017

Anexa cuprinde Metodologia de calculare a tarifelor de neutralitate pentru echilibrare, inclusiv repartizarea lor în rândul utilizatorilor rețelei de transport al gazelor naturale.

Aprobarea Metodologiei de calculare a tarifelor de neutralitate pentru echilibrare, inclusiv repartizarea lor în rândul utilizatorilor rețelei de transport al gazelor naturale (OANRE nr. 85/2017) was last modified: septembrie 29th, 2017 by Redacția ProLege
8 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter