Aprobarea condiţiilor de obţinere a atestatului, procedurile de atestare şi statutul asistentului personal profesionist (H.G. nr. 548/2017)

14 aug. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 971

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul normativ publicat în Monitorul OficialSumar
H.G. nr. 548/2017
(M. Of. nr. 659 din 10 august 2017)
Se aprobă condițiile de obținere a atestatului, procedurile de atestare și statutul asistentului personal profesionist, prevăzute în anexa care face parte integrantă din respectiva hotărâre.

În M. Of. nr. 659 din 10 august 2017, a fost publicată H.G. nr. 548/2017 privind aprobarea condițiilor de obținere a atestatului, procedurile de atestare și statutul asistentului personal profesionist.

Inteligența artificială în materie penală

În continuare, vom prezenta dispozițiile respectivei hotărâri.

Art. 1 din H.G. nr. 548/2017

Potrivit art. 1, se aprobă condițiile de obținere a atestatului, procedurile de atestare și statutul asistentului personal profesionist, prevăzute în anexa care face parte integrantă din respectiva hotărâre.

Modelul atestatului de asistent personal profesionist se aprobă prin ordin al ministrului muncii și justiției sociale în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a respectivei hotărâri.

Art. 2 din H.G. nr. 548/2017

Art. 2 prevede că standardele minime obligatorii pentru asigurarea îngrijirii și protecției adulților cu handicap grav sau accentuat la asistentul personal profesionist se aprobă prin ordin al ministrului muncii și justiției sociale în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a respectivei hotărâri.

Art. 3 din H.G. nr. 548/2017

Conform art. 3, procedura de monitorizare și control a activității asistentului personal profesionist se aprobă prin ordin al ministrului muncii și justiției sociale în termen de 60 de zile de la intrarea în vigoare a respectivei hotărâri.

Art. 4 din H.G. nr. 548/2017

În art. 4 este dispus faptul că ordinele ministrului muncii și justiției sociale emise potrivit respectivei hotărâri se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Aprobarea condițiilor de obținere a atestatului, procedurile de atestare și statutul asistentului personal profesionist (H.G. nr. 548/2017) was last modified: august 11th, 2017 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter