Aprecierea globală a legii penale mai favorabile. Succesiunea de legi penale în timp (Art. 5 NCP). Admitere acord de recunoaştere a vinovăţiei (Art. 485 NCPP)

29 feb. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 697
  • Cod de procedură penală: art. 485
  • Cod penal: art. 336
  • Cod penal: art. 5
  • Cod penal: art. 65

Instanța, dacă ar schimba forma de executare a pedepsei conform dispozițiilor din noul Cod penal pentru a pronunța o hotărâre legală, ar crea pentru inculpat o situație mai grea decât cea asupra căreia s-a ajuns la un acord, lucru interzis prin dispozițiile art. 485 alin. (1) C. pr. pen.

(Jud. Cornetu, S. pen., sent. pen. nr. 368 din 30 iunie 2014)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Aprecierea globală a legii penale mai favorabile. Succesiunea de legi penale în timp (Art. 5 NCP). Admitere acord de recunoaștere a vinovăției (Art. 485 NCPP) was last modified: februarie 29th, 2016 by Universul Juridic
Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter