Eveniment Aplicațiile legislative în acțiune: Cum să devii un jurist eficient în era digitală

376       0

Aplicațiile legislative în acțiune: Cum să devii un jurist eficient în era digitală 📅 26 mai 2023 Aplicațiile legislative în acțiune: Cum să devii un jurist eficient în era digitală

Data 26 mai 2023
Locația Sala Antonescu, Facultatea de Drept, Universitatea din București. ora 12:00

Asociația Studenților în Drept, în parteneriat cu Grupul editorial Universul Juridic, organizează pe data de 26 mai 2023, începând cu ora 12:00, în Sala „Petre Antonescu” a Facultății de Drept, Universitatea din București, evenimentul „Aplicațiile legislative în acțiune: Cum să devii un jurist eficient în era digitală”. 

Evenimentul se desfășoară cu prezență fizică și este adresat studenților de la Facultatea de Drept care sunt interesați să exploreze cum pot utiliza într-un mod eficient aplicațiile legislative. 

În era digitală în care trăim, tehnologia și inovația au transformat modul în care lucrăm în fiecare domeniu, iar dreptul nu face excepție. Pentru studenții interesați de viitoarea lor carieră în domeniul juridic, indiferent de profesia pentru care vor opta în viitor, adaptarea și utilizarea eficientă a aplicațiilor legislative devin din ce în ce mai importante. 

Pentru a-i ghida pe studenți pe acest drum al eficienței juridice în era digitală, Asociația Studenților în Drept, în parteneriat cu Grupul editorial Universul Juridic, organizează un eveniment special, intitulat „Aplicațiile legislative în acțiune: Cum să devii un jurist eficient în era digitală”. Evenimentul va avea loc pe data de 26 mai 2023, începând cu ora 12:00, în Sala „Petre Antonescu” a Facultății de Drept, Universitatea din București, și reprezintă o oportunitate unică de a explora tendințele și tehnologiile actuale din domeniul juridic. 

Ce îi așteaptă pe participanți? Un program interactiv și demonstrativ, conceput pentru a oferi cunoștințe practice și instrumente utile pentru folosirea aplicațiilor legislative în activitatea juridică. Vom avea invitați speciali experți în domeniu, care vor împărtăși din experiența lor și vor face prezentări demonstrative. 


Speaker: 
Bogdan Niculae, Director de vânzări INDACO – „Dezvoltarea și implementarea unor algoritmi inovativi care să permită utilizatorilor să identifice rapid răspunsuri relevante în urma analizei unor volume mari de date”, cod SMIS 2014+142474, în cadrul Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, AXA prioritară 2, Acțiunea 2.2.1. „Sprijinirea creșterii valorii adăugate generate de sectorul TIC și a inovării”. 

Printre temele abordate se numără adaptarea la noile rigori cu privire la competențele digitale ale viitorilor juriști, eficiența în cercetarea juridică prin aplicații legislative, precum și utilizarea instrumentelor de gestionare a documentelor și a bazelor de date juridice. 

 

Participanții vor avea oportunitatea de a adresa întrebări specifice și de a descoperi cele mai recente aplicații și tehnologii, care pot spori eficiența în viitoarea lor carieră juridică, și cum pot facilita procesele de cercetare și analiză a legislației atât ca student, în prezent, cât și ca viitor jurist. 

Evenimentul este adresat studenților de la Facultatea de Drept. Indiferent dacă ești la începutul formării tale juridice sau ești un student avansat, vei găsi informații valoroase și sfaturi practice care te vor ajuta să devii un jurist eficient în era digitală. 

 

Beneficii participanți:

• Participanții la conferință vor avea acces gratuit până la sfârșitul anului la modulele Legislație și Universul Juridic Premium din cadrul platformei Indaco Lege5.
• Abonamentul la Portalul Premium Universul Juridic include printre altele: peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie.
• acordarea statutului de membru Senior pe UJmag.ro care conferă suplimentar beneficiile:
– minimum 20% reducere la cărțile Editurii Universul Juridic
– 10% reducere la cărțile altor edituri
• participantii vor fi întâmpinați cu patiserie, apa și cafea din partea organizatorilor.

Înscrierile se fac aici: FORMULAR (click aici)

*Numărul de locuri este limitat. Au întâietate primii studenți înscriși.

 

Rezervă-ți locul acum și alătură-te celorlalți colegi de la Facultatea de Drept pe data de 26 mai 2023, începând cu ora 12:00, pentru a explora și învăța cum să folosești în mod eficient aplicațiile legislative în cariera ta juridică. 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăsească în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc. De asemenea, aceste înregistrări/clipuri/fotografii vor putea fi preluate si de către partenerii contractuali si/sau media ai Universul Juridic SRL cu diseminare pe rețele de socializare, posturi tv, site-uri proprii, clipuri promo, etc.

Aplicațiile legislative în acțiune: Cum să devii un jurist eficient în era digitală was last modified: mai 26th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: