„Drepturile dumneavoastră ca pasager” – aplicație dezvoltată de Uniunea Europeană

17 aug. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 782

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Dacă pățiți să rămâneți blocați pe un aeroport european sau dacă compania aeriană vă pierde bagajul, puteți folosi aplicația de smartphone „Drepturile dumneavoastră ca pasager” dezvoltată de Uniunea Europeană pentru a vă verifica drepturile pe loc.

Aplicația oferă informații clare și concise asupra drepturilor dumneavoastră ca pasager în Uniunea Europeană. Formatul de tip întrebare/răspuns facilitează identificarea problemei și găsirea unei explicații clare asupra drepturilor și opțiunilor pe care le aveți privind respectiva problemă.

Monitor Dosare

Aplicația include opțiuni pentru persoane de deficiențe de vedere, este disponibilă în 25 de limbi și folosește memoria internă a dispozitivului pentru stocarea datelor, pentru a evita nevoia de o conexiune la internet în timpul călătoriei.

Descărcați pe smartphone aplicația „Drepturile d-voastră ca pasager” pentru Google Android, iPhone, iPad, sau Windows Phone.

Sursa informației

 

„Drepturile dumneavoastră ca pasager” – aplicație dezvoltată de Uniunea Europeană was last modified: august 16th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter