Aplicația CVRIA – CJUE a lansat prima sa aplicație pentru smartphone și tabletă

13 mai 2016
4 voturi, medie: 3,50 din 54 voturi, medie: 3,50 din 54 voturi, medie: 3,50 din 54 voturi, medie: 3,50 din 54 voturi, medie: 3,50 din 5 (4 votes, average: 3,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2253

Despre

  • iOS și Android
  • 23 de limbi ale UE
  • Jurisprudența, Comunicate de presă, Calendar judiciar, Căutare

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Curtea de Justiție a Uniunii Europene a lansat aplicația CVRIA pentru smartphone și tabletă, care funcționează atât pe iOS, cât și pe Android.

Aplicația este disponibilă în 23 de limbi ale Uniunii Europene care pot fi selectate din meniu de utilizator și include patru rubrici:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

– „Jurisprudență”: furnizează acces simplu la ultimele decizii ale instanțelor CJUE (hotărâri, ordonanțe și concluzii);

– „Comunicate de presă”: permite vizualizarea ultimelor zece comunicate de presă publicate de instituție;

– „Calendar judiciar”: furnizează informații generale cu privire la ședințele de audiere a pledoariilor, la lecturile de concluzii și la pronunțările de hotărâri prevăzute pentru următoarele cinci săptămâni;

– „Căutare”: furnizează acces simplu la toată jurisprudența Curții. Această rubrică permite efectuarea de căutări în funcție de numărul cauzei, de numele părților și de dată și în text integral.

Aplicația este disponibilă pe „Google Play” și „App Store”.

Sursa informației

Aplicația CVRIA – CJUE a lansat prima sa aplicație pentru smartphone și tabletă was last modified: iulie 8th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter