ASF a dezvoltat o aplicație prin care pot fi aflate informații privitoare la fondului de pensii Pilonul II

19 aug. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 492

Despre

  • Identificarea automată a participanților
  • Transmiterea de notificări
  • Baza de date

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a lansat, în data de 17 august 2016, o aplicație prin intermediul căreia participanții în cadrul fondurilor de pensii administrate privat Pilonul II pot afla denumirea fondului la care sunt alocați, în termen de maximum 10 zile. Aceasta oferă transparența informațiilor și scurtează timpul de soluționare al solicitărilor, întregul proces fiind gestionat online.

Aplicația poate fi accesată la http://asfromania.ro/scr/petitiiFP, în condiții de deplină siguranță, atât de pe dispozitive desktop, cât și de pe dispozitive mobile.

Printre principalele funcții ale aplicației regăsim colectarea online a datelor de identificare ale petentului; identificarea automată a participanților în Registrul participanților la fondurile de pensii administrate privat; transmiterea de notificări către administratorii fondurilor sau către Autoritate după depunerea unei cereri, în funcție de rezultatul obținut după interogarea bazei de date; înștiințarea ASF asupra preluării sesizării de către administratorul fondului de pensii; gestionarea stadiului petițiilor și supravegherea de către ASF a evoluției tuturor sesizărilor primite, astfel încât termenele de soluționare să fie respectate.

Aplicația pune în directă legătură consumatorii și administratorii fondurilor de pensii private care se ocupă de activitatea de gestionare a conturilor personale ale participanților la sistem.

Sursa informației

ASF a dezvoltat o aplicație prin care pot fi aflate informații privitoare la fondului de pensii Pilonul II was last modified: august 18th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter