Apel umanitar pentru jud. Dana Ionela Grosu

8 sept. 2016
2 voturi, medie: 4,50 din 52 voturi, medie: 4,50 din 52 voturi, medie: 4,50 din 52 voturi, medie: 4,50 din 52 voturi, medie: 4,50 din 5 (2 votes, average: 4,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1240
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

CSM a lansat un apel umanitar pentru Dana Ionela Grosu, judecător în cadrul Judecătoriei Sectorului 5 București, care în luna iulie 2016, a fost diagnosticată cu o afecțiune malignă, șansa vindecării fiind un tratament oncologic costisitor.

Având în vedere că începerea tratamentului se impune de urgență, iar costurile acestuia depășesc cu mult posibilitățile financiare ale colegei noastre, vă adresăm rugămintea de a o ajuta pe Dana pentru strângerea sumei necesare.

Pentru Dana contează fiecare secundă și orice ajutor al nostru îi poate reda șansa de a se bucura de viață !

Orice ajutor financiar este binevenit și poate fi direcționat în contul cu nr. RO23BTRL02801201A52543X, deschis la Banca Transilvania. Titular de cont: Dana Ionela Grosu.

Sursa informației

Apel umanitar pentru jud. Dana Ionela Grosu was last modified: septembrie 8th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter