Anul II de pregătire profesională iniţială la INPPA începe în data de 4 aprilie 2017

7 feb. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 829

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Luând act și de dezbaterile ce au avut loc în cadrul ședinței comune a Comisiei Permanente a UNBR și a Consiliului de Conducere al INPPA din 20 ianuarie 2017, consemnate în procesul verbal de ședință, INPPA a publicat în data de 6 februarie 2017 Hotărârea nr. 1 din 20 ianuarie 2017 privind începerea anului II de pregătire profesională inițială, conținând următoarele prevederi:

– Activitățile tutoriale aferente anului II de pregătire profesională inițială vor începe în data de 4 aprilie 2017;
– Taxa de școlarizare aferentă anului II de pregătire profesională inițială este de 700 de lei și va fi achitată până la 4 aprilie 2017, aplicând în mod corespunzător art. 2 alin. (2) din Hotărârea Consiliului UNBR nr. 448 din 21 februarie 2009;
– Activitățile tutoriale vor începe în cadrul INPPA și în cadrul centrelor teritoriale cu modulul drept civil și drept procesual civil.

Conferintele Video Universul Juridic

Hotărârea a fost comunicată UNBR și centrelor teritoriale ale INPPA.

Sursa informației: INPPA

Anul II de pregătire profesională inițială la INPPA începe în data de 4 aprilie 2017 was last modified: februarie 7th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter