Așa cum am văzut cu membrii altor organizații profesionale ale executorilor judecătorești din România, Bulgaria, Lituania, avem aceleași probleme

21 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 259

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Adrian Stoica: Bună ziua, Antonio, și îți mulțumesc că ai venit aici în România. Ești pentru prima oară în România?

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Antonio Koshtanov: Nu. Am fost de câteva ori în România.

Adrian Stoica: Haha, bine. Bucură-te de sejur. Executorii judecătorești din România îți spun bine ai venit, pentru că vii aici pentru a fi vorbitor la seminarul nostru internațional. Care este părerea ta cu privire la acel proiect european privind procedura de executare, privind statutul de executor judecătoresc?

Antonio Koshtanov: Vreau să spun că este un proiect foarte bun în ceea ce privește transferul procedurii de executare de la instanțe către executorii judecătorești liber profesioniști, și acest lucru este realizat în Republica Macedonia de acum 13 ani și jumătate, iar rezultatele sunt foarte bune în țara mea. Așa cum am văzut cu membrii altor organizații profesionale ale executorilor judecătorești din România, Bulgaria, Lituania, avem aceleași probleme. Avem aceleași probleme cu debitorii, aceleași probleme cu creditorii, cu accesul la registre, cu utilizarea tehnologiilor în munca noastră și cu tot ceea ce împărtășim în munca noastră și trebuie să organizăm mai multe întâlniri ca ale voastre și să împărtășim experiența și practicile bune în meseria noastră.

Adrian Stoica: Mulțumesc. A doua întrebare. În ceea ce privește noua tehnologie, cum este primită noua tehnologie de sistemele nord-macedonene în ceea ce privește sistemul de executare?

Antonio Koshtanov: Noi, în calitate de executori judecătorești liber profesioniști, îl acceptăm foarte repede, dar avem o problemă cu instituțiile cu care trebuie să facem niște acorduri, să facem alți pași, să realizăm unele programe software pentru unii dintre ei, să întreprindem unele acțiuni pentru a lua contact cu ei și să împărtășim informațiile pe care le au și le avem. Și, pentru că este bine pentru toată lumea, pentru bănci, de exemplu, pentru stat, pentru instanțe, pentru noi, pentru avocați, pentru toată lumea, dar merge foarte încet în Macedonia.

Adrian Stoica: Înțeleg, dar avem aceeași problemă pe care mi-ai spus-o înainte și poate dacă în viitor putem organiza mai multe întâlniri de genul acesta, poate putem alege soluțiile bune și putem face un nou pas în evoluția procedurilor noastre de executare și în privința statutului executorilor noștri judiciari. Mulțumesc foarte mult, Antonio, și te așteptăm cu multă plăcere la acțiunile viitoare aici, în România.

Antonio Koshtanov: Mulțumesc. Mulțumesc pentru invitație. Și ne vedem la câteva seminarii următoare.

Așa cum am văzut cu membrii altor organizații profesionale ale executorilor judecătorești din România, Bulgaria, Lituania, avem aceleași probleme was last modified: noiembrie 21st, 2019 by Antonio Koshtanov
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter