ANPC. Protocol de colaborare semnat cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București

11 iun. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 16

Potrivit site-ului oficial (www.anpc.ro), Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a informat că  Președintele ANPC și Directorul general al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București au semnat un protocol de colaborare între cele două instituții.

Astfel, scopul semnării acestui Protocol îl reprezintă promovarea relațiilor constante în domeniile conexe competențelor proprii ale ANPC și ICI, dar și intensificarea legăturilor de colaborare reciprocă în acțiunile fiecărei instituții sau în acțiuni comune, fiind pus accentul pe actul comercial realizat preponderent prin mijloacele online, care a determinat adaptarea acestor practici la condiții fizice de prevenire a pandemiei.

În acest context, creșterea nivelului de informare și educare a cetățenilor privind drepturile consumatorilor în vederea apărării intereselor legitime ale acestora reprezintă o prioritate pentru ANPC.

De asemenea, instituțiile vor iniția și organiza, în parteneriat, activități cu caracter educațional (instruire, cursuri, training, exerciții), vor concepe, realiza și edita lucrări didactice în vederea diseminării acestora și vor desfășura activități comune, dar mai ales se vor axa pe necesitatea instituțiilor de a se alinia la evoluția din zona online, deoarece este vorba despre o tendință a viitorului.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și ANPC. Concurs pentru ocuparea postului de Director grad II − Direcția Economică și Resurse Umane

ANPC. Protocol de colaborare semnat cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București was last modified: iunie 11th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter