ANP. Concurs pentru ocuparea unor funcții publice de ofiţer (consilier juridic şi psiholog resurse umane) în cadrul unităţilor penitenciare

30 iul. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
8.260 views

Pe site-ul oficial (www.anp.gov.ro), Administrația Națională a Penitenciarelor anunță declanșarea procedurii de ocupare a 3 posturi vacante de ofițer (consilier juridic) și 13 posturi vacante de ofițer (psiholog resurse umane), în cadrul unităților penitenciare.

Posturile scoase la concurs pot fi vizualizate aici. Conform anunțului, candidații se pot înscrie pentru un singur post dintre cele scoase la concurs.

De asemenea, condițiile generale de participare și actele necesare înscrierii sunt disponibile în anunțul de concurs.

Dosarul de înscriere se depune la sediul unității pentru care candidatul aplică, până la data de 12 august 2021, inclusiv, ora 16:00.

Totodată, atribuțiile posturilor sunt disponibile la următorul link.

Condițiile specifice de participare, pot fi vizualizate aici.

Pentru mai multe detalii legate de cererea de înscrieredeclarația pe proprie răspundere și lista cu actele necesare înscrierii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și H.G. nr. 730/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României – modificări ( H.G. nr. 795/2021)

ANP. Concurs pentru ocuparea unor funcții publice de ofițer (consilier juridic și psiholog resurse umane) în cadrul unităților penitenciare was last modified: iulie 30th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter