ANP. Concurs de ocupare, din sursă externă, a 570 posturi de agent operativ, din unităţile penitenciare

14 sept. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
8.919 views

Potrivit site-ului oficial (www.anp.gov.ro), Administrația Națională a Penitenciarelor anunță declanșarea procedurii de ocupare, din sursă externă, a unui număr de 570 posturi vacante de execuție (agent operativ) din cadrul sectorului siguranța deținerii și regim penitenciar, din unitățile penitenciare.

Astfel, condițiile specifice de ocupare a posturilorprobele de concurs, precum și bliografia și tematica de concurs, sunt prevăzute în Anexa nr. 2 la Anunțul de concurs, iar prezentarea generală a posturilor scoase la concurs este menționată în Anexa nr. 1.

De asemenea, normele și baremele specifice privind organizarea, desfășurarea și evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt menționate în Anexa nr. 4 – partea I, respectiv în Anexa nr. 4 – partea II.

Dosarul de înscriere se depune la sediul unității care are postul scos la concurs, în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunțului, adică până la data de 4 octombrie 2021, inclusiv, ora 16:00.

Datele de contact ale unităților care au posturi scoase la concurs pot fi regăsite în Anexa nr. 5.

Prima probă la concurs va avea loc nu mai devreme de 45 de zile de la data publicării anunțului de concurs, respectiv 29 octombrie 2021.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și ANP. Concurs de ocupare, din sursă externă, a 2 posturi vacante de ofițer profesor în cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare

ANP. Concurs de ocupare, din sursă externă, a 570 posturi de agent operativ, din unitățile penitenciare was last modified: septembrie 14th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter