ANP. Concurs de ocupare a 7 posturi din sectorul economico-administrativ, din unităţile penitenciare

31 aug. 2022
Vizualizari: 248

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță declanșarea concursului de ocupare, din sursă externă, a 7 posturi din sectorul economico-administrativ – ofițer (construcții), din unitățile penitenciare.

Posturile scoase la concurs pot fi vizualizate aici.

Candidații se pot înscrie pentru un singur post din anunț.

Concursul se va desfășura la Penitenciarul Galați sau, în cazul imposibilității asigurării spațiului necesar, raportat la numărul de candidați care vor susține probele de concurs, în alte locații din zona în care își are sediul unitatea organizatoare.

Astfel, dosarele de înscriere complete se depun la sediul unității care are postul scos la concurs în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunțului, mai exact până la data de 20 septembrie 2022, inclusiv, ora 15.00.

Totodată, prima probă de concurs/examen se va desfășura după cel puțin 45 de zile calendaristice de la data publicării prezentului anunț, respectiv nu mai devreme de data de 15 octombrie 2022.

De asemenea, condițiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs, precum și bibliografia și tematica de concurs sunt disponibile aici.

Pentru mai multe detalii legate de concurs și cererea de înscriere, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și DIICOT. Declanșarea procedurii de selecție pentru ocuparea, prin detașare, a unor posturi vacante de lucrători de poliție judiciară (30 septembrie 2022)

ANP. Concurs de ocupare a 7 posturi din sectorul economico-administrativ, din unitățile penitenciare was last modified: august 31st, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: