Aniversarea Colegiului Consilierilor Juridici Bihor – 15 ani de la înființare

12 dec. 2020
Vizualizari: 712

În acest an, Colegiul Consilierilor Juridici Bihor, membru al Ordinului Consilierilor Juridici din România, aniversează 15 ani de la înființare. Cu acest prilej, Colegiul marchează pe axa timpului nu numai 15 ani de activitate a corpului profesional, ci și o serie de provocări și reușite în exercitarea profesiei de consilier juridic.

Dorința de autoperfecționare și consolidare a profesiei a stat la baza dezvoltării Colegiului Consilierilor Juridici Bihor care, de-a lungul timpului, a inițiat o serie de proiecte de formare profesională continuă adresate membrilor corpului profesional, contribuindu-se astfel activ la sporirea competențelor profesionale ale consilierilor juridici membri și implicit, la progresul în carieră al acestora.

Totodată, necesitatea asigurării competitivității consilierilor juridici pe piața muncii a determinat crearea unor parteneriate cu instanțele bihorene, instituții publice și private si, mai ales, mediul academic local, național și internațional, context în care au avut loc evenimente, precum școli de vară, workshop-uri și conferințe, dar și multe proiecte. Aceste evenimente au fost menite să extindă și să actualizeze cunoștințele profesionale ale consilierilor juridici, ceea ce s-a reflectat în exercitarea profesiei.

Vreme de 15 ani, Colegiul Consilierilor Juridici Bihor și-a adus aportul la sporirea vizibilității corpului profesional și optimizarea activității desfășurate de acesta. Așadar, au fost create instrumente de învățare adresate consilierilor juridici (TESTE GRILĂ pentru susținerea examenelor de primire și definitivare în profesia de consilier juridicEditura Pro Universitaria, 2018; „ASPECTE TEORETICE ȘI PRACTICE pentru pregătirea profesională a consilierilor juridici. Spețe: soluții, analize și interpretări”, Editura Pro Universitaria, 2019), unice în țară, pentru pregătirea examenelor de primire și definitivare în profesie.

Cu ocazia aniversării a 15 ani de la înființare, Colegiul Consilierilor Juridici Bihor a editat o broșură cu titlul „COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI BIHOR-ARC peste timp 2005-2020.Provocări și realizări în exercitarea profesiei de consilier juridic. Perspective”. Lucrarea se adresează membrilor Colegiului, constituind, totodată, un instrument prin intermediul căruia profesia de consilier juridic va putea fi promovată în rândul tinerilor interesați de oportunitățile profesionale din mediul juridic.

Apariția volumelor dedicate pregătirii profesionale și a broșurii aniversare în rândul publicațiilor din domeniul juridic nu ar fi fost posibile fără colaborarea cu Editura PRO Universitaria pe parcursul ultimilor trei ani.

Conferința națională de insolvență

Așadar, aniversarea celor 15 ani de existență a Colegiului Consilierilor Juridici Bihor a adus cu sine bucuria realizărilor și responsabilitatea în realizarea obiectivelor viitoare.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați www.ccjbh.ro.

Aniversarea Colegiului Consilierilor Juridici Bihor – 15 ani de la înființare was last modified: decembrie 14th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.