ANI. Concursul pentru ocuparea funcției de Președinte al Agenției Naționale de Integritate

8 iun. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
25 views

Conform paginii oficiale (www.integritate.eu), Agenția Națională de Integritate a publicat procesul-verbal privind verificarea dosarelor candidaților înscriși la concursul pentru ocuparea funcției de Președinte al Agenției Naționale de Integritate.

Astfel, în urma verificării îndeplinirii condițiilor de participare, Consiliul Național de Integritate a declarat „admis” dosarul depus de unicul candidat, urmând ca acesta să susțină proba scrisă în ziua de luni, 14 iunie 2021, ora 12.00, la sediul Agenției Naționale de Integritate.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și ANI. Simplificarea procedurilor de completare și depunere a declarațiilor de avere și de interese

ANI. Concursul pentru ocuparea funcției de Președinte al Agenției Naționale de Integritate was last modified: iunie 8th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter