ANCPI. Acces gratuit în sistemul informatic integrat de cadastru și carte funciară eTerra pentru notarii publici

24 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 491

Potrivit site-ului oficial (www.ancpi.ro), Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a anunțat că, începând cu data de 23 noiembrie 2020, extinde accesul în sistemul informatic integrat de cadastru și carte funciară eTerra pentru notarii publici. 

Astfel, notarii publici vor avea acces gratuit permanent la conținutul tuturor cărților funciare existente în eTerra, în vederea realizării lucrărilor de specialitate.

Totodată, până în prezent, accesul în sistemul informatic integrat de cadastru și carte funciară eTerra a fost extins pentru experții judiciari, persoanele autorizate să execute lucrări în domeniul cadastrului, geodeziei, cartografiei și fotogrammetriei și pentru notarii publici.

De asemenea, accesarea conținutului cărților funciare va fi monitorizată de ANCPI pentru a preveni eventualele tentative de abuz.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Campanie Craciun UJmag 2020

🔔Vezi și ANCPI. Extrasul de plan cadastral poate fi obținut online

ANCPI. Acces gratuit în sistemul informatic integrat de cadastru și carte funciară eTerra pentru notarii publici was last modified: noiembrie 24th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter