[UPDATE: Prelungirea termenului de înscriere] Proiectul „Sprijin în implementarea Strategiei naționale în domeniul achizițiilor publice prin consolidarea capacității administrative a ANAP și a autorităților contractante” (cod SIPOCA 625)

3 feb. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 321
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Prelungirea termenului de înscriere 

Potrivit unui comunicat de presă, în data de 2 februarie 2021, Agenția Națională pentru Achiziții Publice a anunțat prelungirea termenului de înscriere în proiectul Sprijin în implementarea Strategiei naționale în domeniul achizițiilor publiceprin consolidarea capacității administrative a ANAP și a autorităților contractante (cod SIPOCA 625).

Astfel, pentru a permite participarea unui număr cât mai mare de autorități și entități contractante, Agenția Națională pentru Achiziții Publice și Banca Mondială au luat decizia de a prelungi termenul de înscriere până la data de 15 februarie 2021. Până la această dată, toate autoritățile și entitățile contractante interesate de creșterea performanței în achizițiile publice, se pot înscrie în exercițiul de asistență tehnică, completând chestionarul online.

Campanie Craciun UJmag 2020

Totodată, întrebările suplimentare pot fi adresate la următoarea adresă de e-mail: [email protected]

Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial (anap.gov.ro) Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) a demarat, anul trecut, un exercițiu de asistență tehnică în teritoriu destinată autorităților și entităților contractante în vederea îmbunătățirii proceselor de achiziții publice și eficientizării acestora, al pregătirii profesioniștilor în achiziții publice, cât și în ceea ce privește reducerea neregulilor și a corecțiilor financiare.

Acest demers face parte din proiectul Sprijin în implementarea Strategiei naționale în domeniul achizițiilor publice prin consolidarea capacității administrative a ANAP și a autorităților contractante (cod SIPOCA 625), finanțat din fonduri nerambursabile și realizat în parteneriat cu Grupul Băncii Mondiale (BM).

Conform proiectului, ANAP și BM s-au angajat în acordarea de sprijin aplicat pentru 160 de autorități și entități contractante (AC) cu scopul de a contribui la creșterea performanței în achizițiile publice. Prezentarea pe scurt a acestei inițiative poate fi urmărită aici.

Astfel, până în prezent, 48 de autorități și entități contractante au primit asistența tehnică prin:

− Desfășurarea a 5 serii de ateliere de lucru, a câte 4 sesiuni fiecare, cu privire la etapa de planificare a proceselor de achiziții publice organizate, la care au participat în jur de 185 responsabili achiziții, experți tehnici, dar și persoane cu funcții de conducere;

− Recomandări formulate cu privire la 43 de documentații de atribuire, dintre care 17 licitații deschise, 2 negocieri competitive și o concesiune de servicii;

De asemenea, ANAP invită autoritățile contractante și entitățile contractante să completeze, până la data de 29 ianuarie 2021chestionarul online pentru înscrierea în exercițiul de asistență tehnică.

 

Videoconferința regională de insolvență Buzău

Pentru mai multe informații, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației

[UPDATE: Prelungirea termenului de înscriere] Proiectul „Sprijin în implementarea Strategiei naționale în domeniul achizițiilor publice prin consolidarea capacității administrative a ANAP și a autorităților contractante” (cod SIPOCA 625) was last modified: februarie 3rd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.