ANAF. Statistică privind Spațiul Privat Virtual (SPV)

15 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 172

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform unui anunț publicat pe site-ul oficial ANAF, s-a făcut publică statistica, pe luna aprilie, a utilizatorilor din Spațiul Privat Virtual (SPV, în continuare). Acesta înregistrează peste un milion de utilizatori, care s-au înrolat în aplicație de la lansarea acesteia, în anul 2014.

Este posibil să vă întrebați ce este SPV. Acesta este un program ușor de accesat, gratuit și disponibil 24 de ore din 24, atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice sau entităților fără personalitate juridică.

Utilizarea acestui program permite obținerea informațiilor privind situația fiscală, depunerea electronică a declarațiilor fiscale și primirea electronică a documentelor și a actelor administrativ fiscale. Totuși, acestea nu prezintă acceași putere juridică, precum documentelor comunicate prin poștă sau la ghișeu.

Acest program a căpătat contur în contextul în care MFP urmărește implementarea unui parteneriat corect între ANAF și contribuabili, prin acordarea de servicii moderne, accesibile și complete.

Sursa informației

ANAF. Statistică privind Spațiul Privat Virtual (SPV) was last modified: aprilie 15th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter