ANAF. Seminar de nivel înalt cu tema Mediul „Single Window” (16-17 mai 2019)

17 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 157

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.anaf.ro), în zilele de 16 și 17 mai 2019, ANAF organizează Seminarul de nivel înalt cu tema Mediul „Single Window”.

Acesta are loc la București și face parte din seria vastă de evenimente ocazionate de exercitarea de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

Astfel, Mediul „Single Window” pentru vamă are ca scop depunerea unică de către agenții economici, în manieră digitală, a întregului set de documente și informații necesare derulării unei tranzacții de comerț internațional.

De asemenea, Comisia Europeană și administrațiile vamale din statele membre, la cel mai înalt nivel de reprezentare, vor participa în parteneriat cu mediul de afaceri la proiectarea cadrului legal necesar implementării mediului „Single Window” pentru vamă.

Odată cu acest progres se preconizează facilitarea comerțului legitim și îndeplinirea competențelor ce revin autorităților vamale în materie de siguranță și securitate a spațiului european.

Sursa informației

ANAF. Seminar de nivel înalt cu tema Mediul „Single Window” (16-17 mai 2019) was last modified: mai 17th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter