ANAF. Scade birocrația pentru comercianții de produse energetice

4 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 231

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform comunicatului de presă publicat pe site-ul oficial al ANAF (www.anaf.ro), se precizează că procedura de înregistrare a operatorilor economici care comercializează produse energetice a fost îmbunătățită. Această actualizare are ca scop dezvoltarea industriei de profil.

Astfel, dispare obligația firmelor, care comercializează produse energetice în sistem angro, de a deține spații de depozitare pentru acestea. Se mai are în vedere și dispariția formalităților aferente recepționării și livrării produselor energetice din aceste spații.

Această inițiativă are la bază următoarele deziderate:

– Implementarea unui cadru de reglementare suplu, eficient și adaptat cerințelor legitime ale mediului economic;

– Asigurarea premiselor pentru funcționarea eficientă a pieței produselor energetice;

– Limitarea impactului asupra mediului concurențial și asigurarea proporționalității intervenției instituțiilor de control în economie.

Totodată, dacă sunt identificate derapaje, statul trebuie să intervină punctual, proporțional și adecvat nivelului riscului identificat, fără afectarea activității tuturor participanților la piață.

Sursa informației

ANAF. Scade birocrația pentru comercianții de produse energetice was last modified: martie 4th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter