ANAF. România a devenit membru al Consiliului Executiv al IOTA

26 iun. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 64

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

ANAF (www.anaf.ro) a publicat un comunicat prin care informează despre faptul că, prin intermediul ANAF, România a devenit membru al Consiliului Executiv al Organizației Intra-Europene a Administrațiilor Fiscale (IOTA).

Astfel, evenimentul a avut loc în perioada 24-25 iunie 2020, în cadrul unei întâlniri digitale, unde a fost adoptat programul de lucru al organizației pentru anul 2021, care este concentrat pe tematici de interes, precum: managementul creațelor fiscale, combaterea fraudei la TVA, implementarea BEPS etc.

De asemenea, în cadrul evenimentului, reprezentanții administrațiilor fiscale au schimbat opinii și informații cu privire la soluțiile adoptate în contextul pandemiei de COVID-19.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și ANAF. Aprobarea unor măsuri de sprijin decontate din fonduri europene, ca urmare a răspândirii coronavirusului COVID-19. Buletin informativ din perioada 15-19 iunie 2020

ANAF. România a devenit membru al Consiliului Executiv al IOTA was last modified: iunie 26th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter