ANAF. Proiect în dezbatere publică: Procedurile privind definitivarea impozitului anual pe veniturile realizate de persoanele fizice

14 aug. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 373

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.anaf.ro), în data de 7 august 2018, ANAF a pus în dezbatere publică Proiectul de Ordin al președintelui ANAF pentru aprobarea procedurilor privind definitivarea impozitului anual pe veniturile realizate de persoanele fizice, precum și a modelului și conținutului unor formulare.

Prin respectivul proiect de ordin se aprobă:

Original Black Friday pe UJmag.ro!

– Procedura de stabilire a impozitului anual pe veniturile realizate de persoanele fizice și de emitere a deciziilor de impunere anuală, prevăzută în anexa nr. 1;

– Procedura privind stabilirea sumei reprezentând până la 2% din impozitul pe venitul anual datorat pentru susținerea entităților nonprofit/unităților de cult și a cheltuielilor admise cu bursele private, acordate potrivit legii”, prevăzută în anexa nr. 2.

De asemenea, se aprobă următoarele formulare, care se utilizează pentru definitivarea impozitului anual datorat pe veniturile realizate de persoanele fizice în anul 2017.

– Formularul 250 – Decizie de impunere anuală pentru veniturile realizate din România de persoanele fizice, prevăzut în anexa nr. 3;

– Formularul 251 – Decizie de impunere anuală pentru veniturile realizate din străinătate de persoanele fizice, prevăzut în anexa nr. 4.

Conform proiectului, caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, de utilizare și de păstrare a formularelor de mai sus sunt prevăzute în anexa nr. 5.

Pentru a vedea respectivul proiect de ordin, dar și anexele aferente, vizitați site-ul oficial al ANAF-ului (www.anaf.ro).

ANAF. Proiect în dezbatere publică: Procedurile privind definitivarea impozitului anual pe veniturile realizate de persoanele fizice was last modified: august 13th, 2018 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter