ANAF. Proiect în dezbatere publică: OPANAF privind procedura de transfer al sumelor recuperate în cadrul asistenţei reciproce la recuperare și pentru aprobarea modelului și conţinutului unor formulare

21 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 206

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.anaf.ro), ANAF declanșează procedura de dezbatere publică referitoare la proiectul de OPANAFprivind procedura de transfer al sumelor recuperate în cadrul asistenței reciproce la recuperare și pentru aprobarea modelului și conținutului unor formulare.

În prezent, cadrul normativ în vigoare este reprezentat de OPANAF nr. 351/18.01.2016 pentru aprobarea procedurii de transfer al sumelor recuperate în cadrul asistenței reciproce la recuperare care conține o serie de precizări cu privire la transferul unor sume inferioare pragului de 1.500 de euro, semestrial sau anual, în funcție de valoarea sumei recuperate.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Totuși,  în proiectul de ordin este prevăzut faptul că, procedura de transfer se inițiază într-un termen de cel mult două luni de la data la care s-a efectuat recuperarea. Mai mult decât atât, în cuprinsul proiectului de ordin a fost completată lista statelor cu care România are încheiate Convenții de evitare a dublei impuneri care conțin prevederi referitoare la asistența la încasare.

Proiectul de ordin poate fi consultat mai jos:

 

Sursa informației

ANAF. Proiect în dezbatere publică: OPANAF privind procedura de transfer al sumelor recuperate în cadrul asistenței reciproce la recuperare și pentru aprobarea modelului și conținutului unor formulare was last modified: august 21st, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter