ANAF organizează procedura în vederea agreării practicienilor în insolvenţă

27 Sep 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 968

Despre

  • Termen-limită: 7 octombrie 2016
  • Registratura generală pentru Direcţia generală juridică din cadrul ANAF

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit anunțului dat publicității pe pagina de internet, ANAF organizează procedura de verificare a cerințelor în vederea agreării de către aceasta a practicienilor în insolvență.

Practicienii în insolvență interesați de participarea la această procedură pot depune, până cel târziu la data de 7 octombrie 2016, ora 13:00, dosarele de participare la sediul ANAF din str. Apolodor nr. 17, sectorul 5, București, la Registratura generală pentru Direcția generală juridică din cadrul ANAF, în plic sigilat, pe care vor fi înscrise următoarele:

– „Documentație în vederea agreării de către ANAF”;
– numele/denumirea, adresa/sediul social;
– mențiunea „A nu se desigila decât de către Comisia de selecție a practicienilor în insolvență”.

Pachet: Explicatiunea teoretica si practica a Dreptului Civil Roman. Set 14 Titluri - 11 Tomuri.

Documentația de participare la procedura de selecție se găsește pe pagina de internet a ANAF și la Direcția generală juridică din cadrul ANAF.

Deschiderea ofertelor va avea loc în data de 20 octombrie 2016, ora 10:00, la sediul ANAF.

Sursa informației

ANAF organizează procedura în vederea agreării practicienilor în insolvență was last modified: septembrie 26th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter