ANAF. Modernizarea rețelei de comunicații

20 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 26

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Agenția Națională de Administrare Fiscală – ANAF (www.anaf.ro) a anunțat că, împreună cu Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național de Informații Financiare, derulează, în perioada 21-22 noiembrie 2020, operațiuni de modernizare a rețelei de comunicații SAN (Storage Area Network).

Astfel, intervențiile specialiștilor CNIF asupra rețelei informatice vor începe la ora 9:00, în data de sâmbătă, 21 noiembrie 2020, și vor continua până la ora 9:00 a următoarei zile.

De asemenea, în acest interval, serviciile electronice furnizate prin intermediul portalului www.anaf.ro vor fi indisponibile.

Pentru a vizualiza comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și ANAF. Procedura pentru acordarea eșalonării la plată simplificate

ANAF. Modernizarea rețelei de comunicații was last modified: noiembrie 20th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter