ANAF. Dotarea unităților fiscale cu calculatoare destinate auto-servirii

7 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 275

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial, Ministerul Finanțelor Publice, prin ANAF pune la dispoziția contribuabililor calculatoare destinate autoservirii pentru a facilita îndeplinirea obligațiilor fiscale. Acestea se află în în sediile unităților fiscale teritoriale.

La baza acestei implementări rezidă optimiziarea rigurozităților de ordin fiscal prin accesarea serviciilor electronice puse la dispoziție contribuabililor de către Agenția fiscală și Ministerul Finanțelor Publice de către persoanele care nu au un calculator propriu sau o conexiune la internet.

Totodată, prin intermediul acestor calculatoare, contribuabilii pot depune „Declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice”.

De menționat faptul că Declarația unică se va depune online, până la data de 31 iulie 2019.

Lista sediilor unităților fiscale în care sunt puse la dispoziția contribuabililor calculatoare destinate auto-servirii se regăsește aici.

Sursa informației

ANAF. Dotarea unităților fiscale cu calculatoare destinate auto-servirii was last modified: mai 7th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter