ANAF. Conferința cu scopul educării fiscale a contribuabililor (Constanța)

8 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 135

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.anaf.ro), a avut loc o conferință la Constanța din cadrul seriei dedicate educării fiscale a contribuabililor.

Printre obiectivele urmărite de acest eveniment se numără conștientizarea importanței respectării obligațiilor fiscale și prevenirea consecințelor evaziunii fiscale.

Conferintele lunii noiembrie
”

Principalele teme abordate în cadrul întâlnirii au fost:

– modernizarea ANAF;

– măsurile pe care instituția intenționează să le implementeze pentru creșterea colectării veniturilor bugetare și implicarea contribuabililor în acest proces.

Totodată, în cadrul evenimentului au fost discutate două pachete de măsuri pentru restructurarea financiară și îmbunătățirea administrării fiscale. Acestea au în vedere următoarele modalități menite să faciliteze creșterea gradului de colectare a creanțelor restante:

– restructurarea obligațiilor bugetare restante la data de 31 decembrie 2018 pentru debitorii cu datorii mai mari de un milion de lei;

– anularea dobânzilor, penalităților și majorărilor de întârziere datorate de cei care achită obligațiile bugetare principale până la 30 noiembrie 2019, pentru datoriile mai mici de un milion de lei, sau mai mari de un milion de lei, dacă nu se încadrează la restructurare.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

ANAF. Conferința cu scopul educării fiscale a contribuabililor (Constanța) was last modified: iulie 8th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter