ANABI. Procedură de detașare/transfer pentru ocuparea a două posturi de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor

14 oct. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 152

Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (www.anabi.just.ro) a anunțat organizarea unei proceduri de detașare/transfer pentru ocuparea a două posturi de personal de specialitate juridică asimilat, potrivit legii, judecătorilor și procurorilor, în cadrul ANABI.

Astfel, detașarea/transferul celor două persoane se realizează în scopul asigurării resurselor umane necesare implementării Strategiei naționale privind recuperarea creanțelor provenite din infracțiuni pentru perioada 2021-2025 „Criminalitatea nu este profitabilă!” și a Planului de acțiune pentru implementarea Strategiei naționale privind recuperarea creanțelor provenite din infracțiuni pentru perioada 2021-2025 „Criminalitatea nu este profitabilă!” aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 917/2021.

În acest sens, persoanele interesate sunt invitate să transmită dosarul de candidatură până la data de 12 noiembrie 2021, pe adresa de e-mail [email protected], dosarul urmând să cuprindă următoarele documente:

− CV în format european;

− Scrisoare de intenție;

− Documente doveditoare privind îndeplinirea condițiilor de înscriere (copia diplomei de licență, adeverință de la actualul loc de muncă etc).

Totodată, pe baza dosarelor de candidatură, comisia de selecție va întocmi o listă a candidaților care vor fi invitați la interviu, la o dată ce va fi stabilită și comunicată ulterior.

De asemenea, menționăm faptul că durata detașării este cuprinsă între 1 an și 3 ani, iar detașarea/transferul se va realiza numai în măsura în care există acordul instituției în care își desfășoară activitatea candidatul.

Pentru detalii suplimentare, accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Ministerul Justiției. Selecția candidaților României pentru funcția de judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului

ANABI. Procedură de detașare/transfer pentru ocuparea a două posturi de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor was last modified: octombrie 14th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter