Ana Diculescu-Șova: Avocatura este o construcție permanentă

29 apr. 2016
7 voturi, medie: 3,00 din 57 voturi, medie: 3,00 din 57 voturi, medie: 3,00 din 57 voturi, medie: 3,00 din 57 voturi, medie: 3,00 din 5 (7 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3516
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Fost judecător Ad Hoc la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, membră a Uniunii Internaționale a Avocaților și a Baroului București, av. Ana Diculescu-Șova, prezentă la Congresul Avocaților 2016, în calitate de invitat ne-a vorbit despre unitate și solidaritate, repere importante ale unei avocaturi puternice.

Av. Diculescu-Șova a făcut un apel la acțiune pentru binele profesiei: „Un congres ar trebui să nu fie doar un prilej de declarații de bune intenții, ci de analiză critică și de impunere de soluții”. Avocatura românească are nevoie și de solidaritate a arătat distinsa avocată: „Avocatura rămâne o piatră tare, iar fiecare dintre noi să fim colțul stâncii, de care să se țină seama”.

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Ana Diculescu-Șova: Avocatura este o construcție permanentă was last modified: mai 5th, 2016 by Ana Diculescu-Șova

Vă recomandăm:

Despre autor:

Ana Diculescu-Şova

Ana Diculescu-Şova

Este un avocat pledant cu o experiență excepțională, care a acordat consultanță și a reprezentat clienții în instanță în legătură cu aspecte de drept civil, comercial, administrativ, aspecte de drept procesual, de dreptul muncii și de insolvență.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter