Amma Music&Sound – Premiul pentru contribuția la promovarea muzicii de petrecere

3 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 109

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cristian Pavel: Cel de-al doilea premiu în categoria case de discuri merge la Amma Music & Sound – Premiul pentru contribuția la promovarea muzicii de petrecere. O invit pe doamna Maria Ilie, reprezentantul Amma Music & Sound. Felicitări!

Conferintele Video Universul Juridic

Maria Ilie: Acest premiu ne onorează, mulțumim foarte mult. Și eu, în primul rând, ca jurist, mă bucur că cei ce luptă pentru respectarea drepturilor de autor au și ocazia să fie premiați. Mulțumesc.

 

Amma Music&Sound – Premiul pentru contribuția la promovarea muzicii de petrecere was last modified: mai 3rd, 2019 by Maria Ilie
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Maria Ilie

Maria Ilie

Este reprezentantul Amma Music & Sound.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter