Amânarea aplicării pedepsei pentru comiterea infracţiunii de delapidare (2-7 ani) în condiţiile art. 308 NCP. Criterii de apreciere a gravităţii reduse a faptei şi a inoportunităţii aplicării imediate a unei pedepse aplicate cazului concret

24 sept. 2015
Articol UJ Premium
6 voturi, medie: 1,17 din 56 voturi, medie: 1,17 din 56 voturi, medie: 1,17 din 56 voturi, medie: 1,17 din 56 voturi, medie: 1,17 din 5 (6 votes, average: 1,17 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2102

Despre

  • Art. 308 NCP („Infracţiuni de corupţie şi de serviciu comise de alte persoane”)
  • Infracțiunea de delapidate
  • Formă atenuată a infracțiunii

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Amânarea aplicării pedepsei pentru comiterea infracțiunii de delapidare (2-7 ani) în condițiile art. 308 NCP. Criterii de apreciere a gravității reduse a faptei și a inoportunității aplicării imediate a unei pedepse aplicate cazului concret was last modified: noiembrie 9th, 2015 by Alexandru Rîșniță
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autori:

Alexandru Rîșniță

Alexandru Rîșniță

Este avocat în Baroul Cluj, autor și coautor al mai multor lucrări precum și articole ori studii publicate în reviste de specialitate.
A mai scris:
Ioana Curt

Ioana Curt

Este avocat în Baroul Cluj și cadru didactic asociat – disciplina Drept penal. Partea generală I şi II – catedra de drept penal din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter