Am creat chiar anul trecut Centrul Național de Instruire în Domeniul Insolvenței

27 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 518

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

NICOLAE CÎRSTEA: Suntem împreună cu dl Ion Popa – președinte Uniunea Administratorilor Autorizați din Republica Moldova. Practic, d-le Popa, o organizație similară UNPIR România.

Data Protection; Un an de la aplicarea GDPR în România, Ediția a VII-a

ION POPA: Așa este, e organizația la nivel de republică, deci Uniunea Administratorilor Autorizați din Republica Moldova, care întrunește toți administratorii autorizați de pe teritoriul republicii.

NICOLAE CÎRSTEA: Aveți o activitate la fel de importantă și de amplificată, așa cum este cea din România, sau organizația dumneavoastră fiind mai mică, Republica Moldova, ca teritoriu, are un nivel mai scăzut în evenimente, în toate lucrurile pe care le organizează?

ION POPA: Din punct de vedere al evenimentelor avem și noi o agendă destul de încărcată. Organizația, într-adevăr, este mai mică, pentru că numără doar 209 membri. Este creată uniunea recent, are doi ani de zile. Suntem în dezvoltare și, respectiv, încercăm să întreprindem toate măsurile ca să ajungem la nivelul vostru.

NICOLAE CÎRSTEA: În România avem o organizație deja puternică, aprox. 20 de ani de când a fost înființată; avem un institut în interiorul ei, pentru pregătirea profesională. Aveți aceste lucruri și în republică, un institut de pregătire profesională, sau le aveți în perspectivă?

ION POPA: Am creat chiar anul trecut Centrul Național de Instruire în Domeniul Insolvenței, deci este la nivel republican, unde au posibilitatea nu numai administratorii, dar și toți participanții la proces, să participe la cursuri atât de instruire inițială, cât și instruire profesională.

NICOLAE CÎRSTEA: Un congres aniversar, iată, pe 22 septembrie 2017, în România – 20 de ani. Care a fost mesajul colegilor din Republica Moldova pentru colegii din România cu ocazia acestei aniversări?

ION POPA: Noi, într-adevăr, avem o relație de colaborare strânsă, până la formarea uniunii chiar. Am felicitat colegii din România și suntem permanent alături de ei, îi susținem și ei ne susțin, atât prin schimb de experiență, cât și pentru o faptă și o vorbă bună, deci avem o colaborare destul de strânsă și îi felicităm cu această ocazie.

NICOLAE CÎRSTEA: Modelul dumneavoastră structural, ca organizație, este modelul din România sau aveți și modele din alte țări pe care încercați să le puneți în practică?

ION POPA: la elaborarea legii am luat ceva și din România, dar a fost luat și de la alte țări europene.

NICOLAE CÎRSTEA: Vă mulțumesc, d-le Popa, și vă doresc succes!

Am creat chiar anul trecut Centrul Național de Instruire în Domeniul Insolvenței was last modified: octombrie 25th, 2017 by Ion Popa
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter