Alocuțiunea domnului Cătălin-Andrei Dascăl cu ocazia Seminarului de pregătire profesională de la Mamaia

23 sept. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 460

Cătălin Dacăl: Mă bucur să ne revedem la Constanța, în deschiderea sezonului de pregătire profesională. Aici am închis, în aceeași formație, București-Constanța și, bineînțeles că, așa cum se cade, e bine să și deschidem, pentru că acest eveniment a devenit un clasic și clasicul totdeauna funcționează și se bucură de prezența membrilor noștri. Mă bucur și salut prezența numeroasă a colegilor noștri practicieni, membri în Consiliul Național de Conducere, într-un număr foarte numeros astăzi, la acest seminar de deschidere de an. De asemenea, ca un obicei bine împământenit, ne bucurăm de prezența d-lui președinte Nicolae Bălan la deschiderea acestui nou an – să-i spunem –, pentru că e noul an de Justiție, din septembrie, și atunci, pentru noi, în profesie reprezintă un nou an acest 2019-2020. La fel, salut prezența dlui profesor Augustin Fuerea, mereu aproape de noi, să ne îndrume în pregătirea noastră profesională. Evident, o salut pe colega mea Cristina, președinta Filialei Constanța și, ca un element de noutate, am aici, în dreapta mea, pe dl președinte al filialei CECAR București Aurel Andrei, pentru că, așa cum bine știm, meseria noastră se întrepătrunde continuu cu cea de contabil, expert contabil și expertize, și am spus că e momentul ca această întrepătrundere profesională să se manifeste și într-o întrepătrundere nemijlocită, directă, să avem astfel de discuții. După această introducere, voi mai discuta despre proiectele comune cu filiala CECAR.

Ca să ne destindem puțin, pentru că suntem la mare în deschiderea de acest an, probabil că ați remarcat din program că tema susținută de mine este „Provocări ale profesiei de practician în insolvență”. Vă fac o mărturisire: Am denumit-o ca atare pentru că putem să vorbim ce vreți. Provocări avem continuu, de orice fel. Și atunci, eu am câteva, o să discutăm între teme și în această activitate de moderare, dar aștept cu mare drag și interes să discutăm de orice provocare, că numai să fii practician în insolvență este, prin ea însăși, o provocare. Tendința este, oricum, de această pregătire profesională, dar și personală – avem aceste educații continue, s-a schimbat paradigma, teoria asta a umanismului, și atunci, e bine să vedem: vrem, nu vrem, ne place, nu ne place, să vedem cum o adaptăm în această direcție.

 

Alocuțiunea domnului Cătălin-Andrei Dascăl cu ocazia Seminarului de pregătire profesională de la Mamaia was last modified: octombrie 3rd, 2019 by Cătălin Andrei Dascăl
Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter