Alocuțiunea doamnei Cristina Stroie cu ocazia Seminarului de pregătire profesională de la Mamaia

24 sept. 2019
Vizualizari: 1034

Mulțumesc. Bună ziua, mă bucur să ne revedem și în acest an, în aceeași formulă organizatorică a Seminarului de pregătire profesională a practicienilor în insolvență, respectiv Filialele Constanța, București, INPPI, colegi practicieni în insolvență, instituții participante alături de noi în dosarele de insolvență, domnilor lectori le mulțumim foarte mult – într-adevăr, și eu constat prezența unui număr foarte mare a membrilor CNC – eu le mulțumesc și suntem onorați. Trebuie să vă spun că, pe lângă Filialele București și Constanța, în organizare s-a mai implicat și dna vicepreședintă Sârbu – îi mulțumim mult de tot –, de fiecare dată. Cât privește temele puse în discuție și programul realizat, seminarul se întinde pe parcursul a două zile. În prima zi va prezenta dl prof. Fuerea – mulțumim pentru prezență, știm că aveți o agendă extrem de bogată; și dl președinte al Filialei CECAR București, dl Aurel Andrei. Deopotrivă, în această seară vă invităm la ora 20:30 la cina festivă – va avea loc tot în cadrul hotelului, la restaurant, iar în cea de-a doua zi vom începe la orele 10, temele vor fi prezentate începând cu dna Țăndăreanu, căreia îi mulțumim pentru prezență; va urma dl Târnoveanu și tema finală va fi susținută de dna Oana Velican alături de mine.

Sper ca, cu ocazia acestor seminarii, să încercăm să ne rezolvăm cât mai multe probleme pe care le avem, măcar să le putem discuta; practic acesta este și sensul seminariilor. Vă mulțumesc încă o dată pentru prezență tuturor și eu zic că putem să începem.

 

Alocuțiunea doamnei Cristina Stroie cu ocazia Seminarului de pregătire profesională de la Mamaia was last modified: octombrie 3rd, 2019 by Cristina Stroie

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice