Alocuțiunea doamnei Cristina Cornaci în cadrul Conferinței naționale de executare silită, ediția a XI-a – 28 septembrie 2020

1 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 155

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Doamna Cristina Cornaci, Director General și fondator al societății AVESTIS INTERNATIONAL SRL, a prezentat, în prelegerea sa, aspecte legate de executarea silită a biletelor la ordin. S-a aplecat cu precădere asupra elementelor de doctrină, dar mai ales de practică, cu o trecere în revistă a juriprudenței în această materie. Tema prezentată a fost foarte interesantă și auditorii au apreciat-o foarte mult, adresând câteva întrebări.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Conferința a fost moderată de domnul conferențiar universitar dr., executor judecătoresc Eugen Hurubă, directorul Revistei Române de Executare Silită și directorul Centrului Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești, și a avut loc online, auditorii fiind numeroși, iar temele au fost atractive, ireproșabil prezentate de autori consacrați ai doctrinei juridice.

 Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici: Conferința națională de executare silită, ediția a XI-a, Online

Alocuțiunea doamnei Cristina Cornaci în cadrul Conferinței naționale de executare silită, ediția a XI-a – 28 septembrie 2020 was last modified: octombrie 1st, 2020 by Cristina Cornaci
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter