Alocuțiunea doamnei Cristina Cornaci în cadrul Conferinței naționale de executare silită, ediția a XI-a – 28 septembrie 2020

1 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 532

Doamna Cristina Cornaci, Director General și fondator al societății AVESTIS INTERNATIONAL SRL, a prezentat, în prelegerea sa, aspecte legate de executarea silită a biletelor la ordin. S-a aplecat cu precădere asupra elementelor de doctrină, dar mai ales de practică, cu o trecere în revistă a juriprudenței în această materie. Tema prezentată a fost foarte interesantă și auditorii au apreciat-o foarte mult, adresând câteva întrebări.

Conferința a fost moderată de domnul conferențiar universitar dr., executor judecătoresc Eugen Hurubă, directorul Revistei Române de Executare Silită și directorul Centrului Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești, și a avut loc online, auditorii fiind numeroși, iar temele au fost atractive, ireproșabil prezentate de autori consacrați ai doctrinei juridice.

 Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici: Conferința națională de executare silită, ediția a XI-a, Online

Alocuțiunea doamnei Cristina Cornaci în cadrul Conferinței naționale de executare silită, ediția a XI-a – 28 septembrie 2020 was last modified: octombrie 1st, 2020 by Cristina Cornaci

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter