Alin Popescu: Nu vreau un om care să aibă IQ 200, vreau un om care să aibă caracter

13 mai 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 765

Domnul Alin Popescu, fondatorul AvocatNet.ro, una dintre cele mai populare comunități juridice și de business din România, a spus, în cadrul emisiunii Legal Point din data de 11 mai 2016:

Multă vreme am încercat să am în jurul meu prieteni, sau oameni în care aveam încredere mai mult decât în oricine. După care mi-am dat seama că, de fapt, o companie adevărată se face cu roluri și nu cu oameni.

Ce înseamnă rolurile? Cauți un redactor-șef, să spunem. Omul acela trebuie să aibă niște competențe. Competențele sunt foarte importante, însă dacă stai să le pui în balanță – competența și conștiinciozitatea, și caracterul mai degrabă: un om care are caracter, asta caut mai mult la oameni.

Nu vreau un om care să aibă IQ 200, vreau un om care să aibă caracter. Am văzut foarte mulți oameni care au IQ 200, dar care, atunci când e cazul, îți întorc spatele, îți întorc alte părți ale corpului și nu au nici un fel de problemă.

Am avut norocul și privilegiul să am în jurul meu niște oameni care au dovedit caracter în anumite momente în care nu mai aveam încrederea la un nivel foarte înalt și mi-am dat seama că asta e mai important decât orice altceva. De exemplu, am avut momente în care nu am putut plăti salariile o lună oamenilor și m-am dus și le-am spus: «uite, nu putem să plătim salariile». Știi cât de important a fost pentru mine că oamenii aceia au zis «da mă, asta e, tragem toți și peste o lună ne luăm salariile»?

Genul acesta de atitudine te face să mergi înainte, pentru că o faci pentru oameni.

👍Vezi EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 14 – Alin Popescu: omul și antreprenorul din spatele AvocatNet.ro

Alin Popescu: Nu vreau un om care să aibă IQ 200, vreau un om care să aibă caracter was last modified: mai 13th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter