Alin Popescu: Mă duceam în internet café-uri ca să actualizez site-ul

12 mai 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 726
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Domnul Alin Popescu, fondatorul AvocatNet.ro, una dintre cele mai populare comunități juridice și de business din România, a spus, în cadrul emisiunii Legal Point din data de 11 mai 2016:

Campania Back to Work

AvocatNet a pornit undeva în anul 2001, într-un moment în care mă gândeam că aș dori să devin avocat, și a devenit, în scurtă vreme, genul de hobby în care m-am implicat cu toată inima.

Țin minte că făceam avocatură, iar prin anul 2003-2004 mergeam la Universitate, chiar lângă Cercul Militar Național, unde erau Internet café-uri. Eu nu aveam un laptop atunci, mă duceam în Internet café-uri ca să actualizez site-ul.

[…]

În timp, în momentul în care ești implicat cu sufletul într-un proiect, ai și momente de mărire, și momente de decădere și dacă nu ar fi genul acesta de sare și piper care face viața mai interesantă, probabil că aș fi renunțat.

👍Vezi EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 14 – Alin Popescu: omul și antreprenorul din spatele AvocatNet.ro

Alin Popescu: Mă duceam în internet café-uri ca să actualizez site-ul was last modified: noiembrie 3rd, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter