Alexandrion Group îl numește pe expertul în politică externă Nicholas S. Kass în poziția de Executive Director for International Corporate Affairs, cu rol-cheie în strategia de expansiune globală

14 ian. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 17

Dl Kass are peste 30 de ani de experiență ȋn politică externă, acumulată ȋn diverse poziții ocupate ȋn cadrul Guvernului Statelor Unite ale Americii. Printre cele mai recente se numără Deputy Assistant Secretary of State, Director for European Affairs si Director of Intelligence Programs la Casa Albă (Consiliul Național de Securitate), precum și Deputy National Intelligence Officer for Europe la Consiliul Național de Informații.

Alexandrion Group, cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase și vinuri din România, anunță numirea expertului ȋn politică externă Nicholas S. Kass, ȋn poziția de Executive Director for International Corporate Affairs, o funcție creată recent ȋn cadrul Grupului. Având peste 30 de ani de experiență ȋn politică externă, ȋn cadrul Guvernului Statelor Unite ale Americii, pentru care a ȋndeplinit mai multe roluri, precum analist premiat, colector, diplomat, manager de politici si lider, dl Kass se va concentra pe creșterea notorietății si impactului la nivel global al Grupului Alexandrion, prin promovarea dialogului și construirea și ȋntărirea relațiilor cu principalii factori de decizie, oficiali ai guvernelor și factori de decizie politici.

Dl Nawaf Salameh, Președinte Fondator Alexandrion Group, a explicat că „pe măsură ce Alexandrion Group pășește ȋntr-o nouă eră, cu o concentrare puternică pe dezvoltare și expansiune, este vital să deschidem dialogul și să comunicăm clar și eficient obiectivele, planurile și valorile noastre la nivel internațional. Scopul meu este să fac istoria, tradiția, valorile și excelența ȋn producția de băuturi spirtoase și vinuri și ȋn alte sectoare de activitate, cunoscute ȋn 248 de țări. Astfel, ȋn acest moment crucial al călătoriei noastre, cooptarea lui Nicholas Kass ȋn echipă este un pas esențial. Rolul său ȋn strategia noastră de expansiune globală este foarte important, iar viziunea și experiența sa ȋl fac un membru foarte valoros al echipei globale de leadership a Grupului”.

Dl Kass a adăugat, „Alexandrion Group este, de mulți ani, lider al piețelor de băuturi spirtoase și vinuri din Românian, fiind un motor pentru inovație, creștere și dezvoltarea celor mai ȋnalte standarde de calitate. În plus, Grupul devine un competitor puternic pe piața globală. Mă bucur să mă alătur grupului ȋn această etapă a evoluției sale și sunt entuziasmat să contribui la succesul său”.

Înainte de a se alătura Grupului Alexandrion, dl Kass a fost Deputy Assistant Secretary of State (2020-2021), Director for European Affairs (2019-2020, 1999-2001) și Director of Intelligence Programs (2006-2008) la Casa Albă (Consiliul Național de Securitate). A avut, de asemenea, și rolurile de Deputy National Intelligence Officer for Europe și Senior Analyst pentru Zona Egee/ Mediterana de Est și problemele populației kurde, ȋn cadrul Consiliului Național de Informații (2018-2019) și team chief for Legislative Affairs (2004-2006), ținând legătura cu Congresul American.

În cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii din Ankara, Turcia (1995-1998, 2001-2003) dl. Kass a fost ofițerul misiunii diplomatice pentru dezvoltarea relațiilor cheie cu politicieni, activiști, academicieni, cadre militare cu roluri de conducere și lideri religioși.

Nicholas Kass a lucrat, de asemenea, ȋn cadrul Agenției Centrale de Informații.

Despre Alexandrion Group Alexandrion Group este lider în producția și distribuția băuturi spirtoase și vinuri din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante, produse de Crama The Iconic Estate.
Alexandrion Group îl numește pe expertul în politică externă Nicholas S. Kass în poziția de Executive Director for International Corporate Affairs, cu rol-cheie în strategia de expansiune globală was last modified: ianuarie 14th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter